Sähkökoneiden korjaus

Korjaamme erilaiset sähkökoneet pienistä laitteista aina isoihin tuotantokoneisiin

Monipuolinen sähkökoneiden huolto- ja korjauspalvelu

Korjauspalvelumme huoltaa ja korjaa erilaiset teollisuuden ja maatalouden sähkökoneet ja laitteet nopeasti ja tehokkaasti. Korjaamme muun muassa sähkömoottoreita, pumppuja, puhaltimia, vaihdemoottoreita (hammasvaihteella ja kierukkavaihteella) sekä generaattoreita.

Sähkökoneiden korjaus ja käämintä

Meiltä tilaat helposti myös erilaisten teollisten sähkölaitteiden osien huollon ja korjauksen. Voimme muun muassa vaihtaa koneen laakerit ja korjata rikkoutuneet mekaaniset osat.

Korjaamme eri tyyppisiä sähkömoottoreita, kuten oikosulkumoottoreita, servomoottoreita ja tasavirtamoottoreita. Korjattavien sähkömoottorien koko voi vaihdella aina pienistä moottoreista isoihin moottoreihin. Tasavirtamoottoreihin teemme usein huoltotoimenpiteinä mm. kollektorin sorvauksen ja tarvittaessa hiilien uusinnan.

Sähkölaitteiden tasapainotus ja käämintä

Toteutamme huolellisesti tuotantolaitteiden tasapainotukset. Oikean tasapainotuksen avulla laite toimii tasaisesti ja luotettavasti, mikä parantaa merkittävästi sen käyttöikää.

Teemme myös käämintää erilaisille sähkökoneille.

Sähkölaitteiden ennakoiva kunnossapito

Sähkölaitteiden korjaus- ja huoltotyöt kannattaa tehdä ennaltaehkäisevästi ja hyvissä ajoin, koska pienestäkin sähköviasta voi koitua ennakoimaton tuotantokatkos. Sähkökoneiden huonot liitokset voivat aiheuttaa kipinöintiä tai johtojen sulamista. Pahimmassa tapauksessa rikkinäinen laite saattaa aiheuttaa tulipalon.

Ennakoivalla kunnossapidolla voidaan ehkäistä kalliita tuotantokatkoksia ja näin saavuttaa kustannussäästöjä yritykselle.

Sähkökoneiden korjaus

Kaipaako sähkökoneesi korjausta tai huoltoa?

Asiantuntevat korjaajamme laittavat laitteen nopeasti kuntoon.

Ota yhteyttä →

Teollisuuden huolto- ja kunnossapito­palveluitamme: