Teollisuuden huolto ja kunnossapito

Varmat ja luotettavat huolto- ja kunnossapitopalvelut teollisuuden tarpeisiin

Kattavat teollisuuden huoltopalvelut

Teollisuuden huoltopalvelut kuuluvat ydinosaamiseemme. Tarjoamme teollisuusyrityksille huoltopalveluita ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Korjaamme sähkölaitteet sekä teemme mekaaniset huollot, mittaukset ja kunnossapitotyöt.

Yrityksellämme on kattavaa ja laaja-alaista asiantuntemusta muun muassa automaatiosta, sähkötekniikasta, mekaniikasta, koneistuksesta, pneumatiikasta, hydrauliikasta, laakeroinnista ja voimansiirrosta. Kattavan osaamisemme turvin pystymme auttamaan asiakkaitamme hyvin monenlaisissa tuotantolaitteisiin ja -koneisiin liittyvissä ongelmissa.

Teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

Teollisten sähkökoneiden korjaus ja muut sähkötyöt

Korjaamme erilaisia sähkömoottoreita, kuten oikosulkumoottoreita, servomoottoreita ja tasavirtamoottoreita teollisuuden ja maatalouden tarpeisiin. Teemme sähkökoneille ja -laitteille myös tarvittavia muutostöitä, kuten kääminnän, laakeroinnin ja tasapainotukset.

Teollisuuden huoltopalvelut

Toteutamme myös erilaisia teollisuuslaitosten sähköasennustöitä. Sähköasentajamme mittaavat eristysvastukset, jännitteet, virrat, johtavuudet ja oikosulkuvirrat. Sähkötöiden päätteeksi teemme myös käyttöönottomittaukset, joilla varmistamme, että kaikki sähkötyöt on tehty asianmukaisesti ja hyväksytyin arvoin.

Teollisuuden mekaaniset huollot, modernisointi ja kunnossapito

Teemme teollisuuslaitoksiin erilaisia mekaanisia huoltoja, joihin kuuluu muun muassa kuljettimien huoltotöitä sekä pumppujen ja puhaltimien laakerointia.

Modernisoimme tarvittaessa vanhat tuotantokoneesi uuteen uskoon. Näin koneen käyttöikää voidaan saada pidennettyä jopa huomattavasti. Jos vanha kone on rungoltaan muuten hyvässä kunnossa, mutta esimerkiksi hydrauliikka tai pneumaattiset laitteet vaativat uusimista, tällöin voi uuden laitteen hankinnan vaihtoehtona olla järkevämpää modernisoida vanha kone.

Koneeseen tehdään kaikki modernisoinnin vaatimat toimenpiteet, joilla koneen turvallisuus ja toimintavarmuus saadaan nostettua nykyaikaiselle tasolle.

Teollisuuden mittaukset

Palveluihimme kuuluvat laakerien mittaukset ja muut teollisuuden vaatimat tekniset mittaustyöt. Teollisuuden mittaukset auttavat ennakoimaan teollisuuslaitteen vikaantumista ja arvioimaan laitteen elinikää.

Teollisuuden sähkömittaukset

Sähkömittauksilla toteamme käämiviat, ja mittausten jälkeen voimme ryhtyä tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin. Lämpökuvauksilla puolestaan voimme mitata sähkökeskusten, putkistojen, pumppujen ja vaihteistojen kuntoja.

Ennakoivan mittauksen etuina on vaurioiden löytäminen ajoissa. Tämä vähentää äkillisiä seisokkeja ja parantaa tuotannon pyörimistä ilman käyttökatkoja.

Nopeat vikapalvelut

Vikapalvelumme auttaa etsimään vian tuotantolaitteisiin ilmeentyvissä häiriötilanteissa ja tekemään nopeasti ja luotettavasti tarvittavat kone- ja laitekorjaukset. Näin mahdolliset tuotantokatkokset saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyinä.

Jos laite kuitenkin jostain syystä rikkoontuu tai pysähtyy, auttaa vikapalvelumme etsimään vian nopeasti ja tekemään tarvittavat kone- ja laitekorjaukset. Näin tuotanto pääsee jatkumaan normaalisti mahdollisimman vähin vaurioin.

Teollisuuden hitsauspalvelut ja luokkahitsaus

Teemme myös erilaisia hitsaustöitä rautarakenteisiin ja putkistoihin. Kokeneet hitsaajamme toteuttavat vaativatkin luokkahitsaukset varmasti ja osaavasti. Varmistamme hitsaustöiden korkean laadun, jotta suurelle rasitukselle altistuvat saumat kestävät kovassa käytössä.

Teollisuuslaitosten säännöllinen huolto ja kausihuollot

Huolehdimme asiakkaidemme teollisuuslaitosten päivittäisestä kunnossapidosta, jotta asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Toteutamme erilaiset säännölliset kunnossapitotoimet ja mittaukset laitteiden luotettavan toiminnan varmistamiseksi.

Teollisuuslaitosten kausihuolto

Kausihuolloissa tehdään määräajan välein tarvittavat huoltotoimenpiteet, joilla pyritään parantamaan tuottavuutta, käytettävyyttä, sekä lisäämään säästöjä. Kun kausihuollot suunnitellaan ja toteutetaan oikein, on tällainen säännöllinen huolto selvästi kustannustehokkaampaa kuin toistuva rikkoontuneiden laitteiden korjaaminen.

Ennakoivat huolto- ja kunnossapitotyöt

Ennakoivan kunnossapidon tavoitteena on löytää mahdolliset alkavat viat jo ennen kuin ne pääsevät yllättämään. Kun teollisuuden kunnossapitotoimet tehdään ennakoivasti, se auttaa vähentämään koneiden ja laitteiden vikaantumisia.

Hyvä ennakoiva kunnossapito lyhentää koneiden ja tuotantolinjojen käyttökatkoja, parantaa laitteiden suorituskykyä ja pidentää niiden käyttöikää.

Tarvitsetko teollisuuden huoltoa ja kunnossapitoa?

Kerro meille miten voimme auttaa, niin me autamme pitämään teollisen tuotantosi käynnissä!

Ota yhteyttä →

Teollisuuden huolto- ja kunnossapito­palveluitamme: